ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ξανά στο σφυρί η Ferrari Testarossa του Miami Vice

1986 Ferrari Testarossa from Miami Vice (5)

Η λευκή Ferrari πλύθηκε και γυαλίστηκε για να δημοπρατηθεί στο Monterey στις 15 Αυγούστου από τον οίκο Mecum Auction. Προς το παρόν με άγνωστη τιμή εκκίνησης…

Για την ακρίβεια όχι και τόσο άγνωστη αφού η Testarossa που πρωταγωνιστούσε στην πασίγνωστη (και αγαπημένη μου) τηλεοπτική σειρά Miami Vice βγαίνει στο σφυρί για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις έξι μήνες. Τότε, είχε πωληθεί για περίπου 1,75 εκ. δολάρια και παρόλο που στο κοντέρ της έγραψε ελάχιστα παραπάνω χιλιόμετρα (φτάνει πλέον κοντά τα 26.000 km), κάτι μας λέει πως η τιμή θα κυμανθεί στα ίδια, αν όχι υψηλότερα επίπεδα.

Η αυθεντική Ferrari της σειράς με ασύρματο τηλέφωνο, δερμάτινα καθίσματα, κλιματισμό και cruise control παρέμεινε παροπλισμένη από το 1989 οπότε και σταμάτησε η τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα, ο τωρινός ιδιοκτήτης δηλώνει πως πρόσφατα ο 12-κύλινδρος κινητήρας των 4,9 λίτρων με τους 398 ίππους ξαναπήρε μπροστά έπειτα από ένα εκτεταμένο σέρβις που στοίχισε 8.000 δολάρια! Από ότι φαίνεται μερικά πράγματα έχουν σταθερή αξία, από την λευκή Testarossa μέχρι και τα Ray-Ban του Don Johnson!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!