NEA

Δισκόφρενα Brembo από 10 ευρώ!

Brembo Brake Caliper Fake Covers Are a Cheap Way to Spice Up Your Car  (3)

Αν δεν έχετε το μπάτζετ για να αποκτήσετε ένα καλό σετ φρένων της Brembo, κάντε μια βόλτα στο eBay και θα βρείτε απίθανες τιμές. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα αρθεί το capital control :-) …

Brembo Brake Caliper Fake Covers Are a Cheap Way to Spice Up Your Car  (5)Μόνο που δεν μιλάμε για πραγματικά δισκόφρενα, αλλά για πλαστικά «καπάκια» που τοποθετούνται πάνω από την ταπεινή σιαγόνα του φρένου για να την μετατρέψουν σε μία… δυνατή πολυπίστονη Brembo! Οι τιμές πώλησης στο eBay κυμαίνονται από περίπου 10 ευρώ έως και 100 ή και παραπάνω για πιο εξεζητημένες περιπτώσεις, όπως τα φρένα του M Division.

Τα «καπάκια» είναι εύκολα προσαρμόσιμα σε μία ευρεία γκάμα χρωμάτων για κάθε γούστο, ενώ μπορούν με τα κατάλληλα εργαλεία να κοπούν και να προσαρμοστούν. Προσοχή στην υπερθέρμανση, παρακάτω μπορείτε να δείτε… την απόλυτη μαϊμουδιά σε ένα κίτρινο Mazda RX-8 που πάει ασορτί με τις νέες του δαγκάνες!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!