NEA

Audi S8 Plus με 605 PS και τελική 305 km/h!

Audi S8 Plus (11)

Προς την δύση της πορείας του το τωρινό A8 αποκτά την ισχυρότερη έκδοση του, την S8 Plus, που στην Γερμανία θα κοστίζει 145.200€ (28.300€ περισσότερα από το απλό S8)…

To Audi S8 Plus έχει κάτω από το καπό του τον αναβαθμισμένο V8 4.0 που για την περίσταση αποδίδει 605 PS/700 Nm (από 520 PS/650 Nm του απλού S8). Η συνολική αύξηση της απόδοσης επιτεύχθηκε με διαφορετική χαρτογράφηση, νέες βαλβίδες εξαγωγής, καθώς και ένα καινούργιο διπλό turbo ώστε σε κατάσταση overboost η ροπή να φτάνει έως τα 750 Nm. Έτσι, το 0-100 έχει πέσει στα 3,8 sec (από 4,1) και η τελική δεν περιορίζεται ηλεκτρονικά φτάνοντας τα 305 km/h.

To πακέτο Dynamik περιλαμβάνει κεραμικά φρένα ενισχυμένα με ανθρακόνημα και ανθρακί δαγκάνες, καθώς και μια ακουστικά τροποποιημένη εξάτμιση. Κατά τα άλλα το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο 8 σχέσεων, η μετάδοση είναι μεν quattro αλλά συνδυάζεται και με σπορ μπλοκέ διαφορικό, η πνευματική ανάρτηση έχει ρυθμιστεί εκ νέου, ενώ οι ζάντες 21’’ φορούν λάστιχα διάστασης 275/35.

SMS===> Η Audi εξελίσσει νέους downsizing κινητήρες

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!