NEA

Ολική αποκάλυψη για τα ανανεωμένα Audi A8 & S8!

Standaufnahme    Farbe: Cuv esilber Metallic

Η ανανεωμένη ναυαρχίδα της Audi θα κάνει πρεμιέρα στη έκθεση της Φρανκφούρτης…

Μερικές μέρες μετά την δημοσίευση των πρώτων σκίτσων, η Audi προχώρησε στην πλήρη δημοσίευση όλων των στοιχείων με επίσημες φωτογραφίες και στοιχεία. Όπως είχαμε γράψει υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο αμάξωμα που συνδυάζονται με τα νέα φωτιστικά Matrix LED ενώ πλουσιότερος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Όλοι οι κινητήρες καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro 6 περιλαμβάνοντας τις εκδόσεις 3.0 TFSI (310 PS) και 4.0 TFSI (435 PS), τις ντίζελ 3.0 TDI (258 PS) και 4.2 TDI (385 PS), την κορυφαία W12 (500 PS) και την A8 Hybrid με δίλιτρο TFSI που αποδίδει συνολικά 245 PS. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται η ισχυρότερη και πιο δυναμική έκδοση ,η S8 με κινητήρα 4.0 TFSI που αποδίδει 520 PS «πιάνοντας» τα 0-100 km/h σε 4,2 sec!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!