NEA

Και επισήμως η Mercedes-AMG C63 Coupe [vid]

Η κορυφαία εκδοχή της C-Coupe θα κάνει πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη, στα μέσα Σεπτεμβρίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από την ερχόμενη άνοιξη…

Mercedes-AMG C63 AMG Coupe (1)Μετά την σχετική διαρροή επήλθε και η επίσημη διαδικτυακή πρεμιέρα της νέας Mercedes-AMG C63, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαμε γράψει. Έτσι, η βασική C63 AMG αποδίδει 476 PS / 650 Nm, ενώ η ισχυρότερη C63 AMG S έχει 510 PS / 700 Nm. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός διπλοτούρμπινος V8 4.0 και παρά τα 1.800 kg του απόβαρου το 0-100 πετυχαίνεται σε 3,9 sec (4,0 για την βασική). Aυτό σημαίνει πως η κορυφαία S είναι 0,2 sec ταχύτερη από την BMW M4, ενώ αν ο κάτοχος μίας C63 Coupe επιλέξει το προαιρετικό AMG Driver’s Package, τότε μπορεί να δει το κοντέρ να φλερτάρει με τα 290 km/h (στη νορμάλ έκδοση υπάρχει ηλεκτρονικός κόφτης στα 250).

Σε σχέση με τις πιο ταπεινές εκδόσεις και προκειμένου η top C-Class Coupe να αποκτήσει όσο πιο δυναμική εμφάνιση, έχουν αλλάξει τα πάντα -εκτός από τις πόρτες. Έτσι, τα φτερά είναι πιο φαρδιά -τα εμπρός κατά 64 mm, τα πίσω κατά 60 mm-, το καπό έχει επιμηκυνθεί κατά 6 mm, αλλαγές υπάρχουν στα μαρσπιέ, στους προφυλακτήρες που ενσωματώνουν τονισμένα μεν αλλά διακριτικά δε αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ οι ζάντες είναι 18’’ στην απλή έκδοση και 19’’ στην S. Οι τιμές πώλησης θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο, όταν ξεκινήσει και η διάθεση της C63 AMG Coupe.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!