NEA

Διαρροή για το νέο Kia Sportage

2016 Kia Sportage leaked (4)

Η επίσημη διαδικτυακή πρεμιέρα θα γίνει την Τρίτη 25 Αυγούστου, ενώ σε μέταλλο και πλαστικό θα παρουσιαστεί μέσα Σεπτεμβρίου, στη Φρανκφούρτη…

Αισθητικά, το σχεδιασμένο στην Ευρώπη νέο Sportage δείχνει σαφώς πιο εμφατικό και ελκυστικό, ενώ όπως είχαμε γράψει συνδυάζει στοιχεία από το μεγαλύτερο Sorento και το επίσης καινούργιο Optima. Κυρίως στο εσωτερικό του, που οι Κορεάτες χαρακτηρίζουν ως το πλέον αναβαθμισμένο που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα.

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Sportage θα περιλαμβάνει το σύνολο βενζίνης των 1.600 cc του ομίλου Hyundai, με 135 άλογα στην ατμοσφαιρική του εκδοχή και 175 στην turbo, καθώς και τους diesel των 1.700 και 2.000 cc. Ο 1.7 CRDi αποδίδει 115 PS, ενώ ο μεγαλύτερος είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις με 136 και 184 PS. Το νέο Kia Sportage θα χρησιμοποιεί το πλαίσιο του επίσης νέου Hyundai Tucson.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!