ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Lexus στη Φρανκφούρτη

lexus_frankfurt_15

Η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε τα σχέδιά της για την προσεχή έκθεση, τα οποία περιλαμβάνουν αρκετές νέες προσθήκες και αλλαγές στη γκάμα της.

Αρχής γενομένης από το νέο της crossover, RX 450h, θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο περίπτερο της εταιρίας, σαν κεντρικό έκθεμα. Η νέα σχεδιαστική ταυτότητα του μοντέλου είναι σαφώς πιο μοντέρνα και επιθετική, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της φίρμας. Νέο θα είναι και το υβριδικό σύνολο που κρύβει κάτω από το καπό του, με μεγαλύτερη απόδοση και μειωμένη κατανάλωση.

lexus_gs_flΔίπλα στο RX 450h θα βρίσκεται το ανανεωμένο GS. Και εδώ παρατηρούνται οπτικές διαφοροποιήσεις, η μεγάλη αλλαγή όμως έχει να κάνει με τον ολοκαίνουριο turbo κινητήρα των 2.0 λίτρων που φέρει. Αυτός προσφέρει απόδοση 241 ίππων και ροπή 349 Nm, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Με αυτή την προσθήκη η Lexus υπολογίζει να ενισχύσει τις πωλήσεις του μοντέλου, που μέχρι τώρα η βασική του έκδοση βρισκόταν στα 3.5 λίτρα. Τέλος, η εταιρία θα φιλοξενεί στο περίπτερό της και τα νέα CT και IS Sport, οι πωλήσεις των οποίων αναμένεται να ξεκινήσουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο μέσα στο Σεπτέμβριο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!