ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Hyundai εγκαινιάζει τη νέα σπορ θυγατρική εταιρία “N”

Hyundai-N-2025-Vision-Gran-Turismo

Αναμφίβολα μία από τις κεντρικές παρουσίες της φετινής έκθεσης της Φρανκφούρτης θα είναι το πρωτότυπο N 2025 Vision Gran Turismo, που σηματοδοτεί τη νέα αυτή προσπάθεια.

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την ονομασία του, το εν λόγω πρωτότυπο είναι ένα σπορ όχημα που θα κάνει την εμφάνισή του στο γνωστό οδηγικό παιχνίδι Gran Turismo 6. Αυτό δεν πρόκειται να βγει στην παραγωγή, είναι όμως ενδεικτικό των βλέψεων και της φιλοσοφίας της νέας θυγατρικής εταιρίας της Hyundai. Αυτή θα παράγει αυτοκίνητα επιδόσεων, τα οποία θα αξιοποιούν την αγωνιστική εμπειρία της φίρμας, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις εντός και εκτός πίστας.

Αναφορικά με το N 2025 Vision Gran Turismo, επίσημες δηλώσεις κάνουν λόγο για ένα συνδυασμό εξελιγμένης τεχνολογίας και αγωνιστικού σχεδιασμού. Ο στόχος, μέσω του παιχνιδιού, είναι να αρχίσει να χτίζεται ένα κοινό, προλειαίνοντας το έδαφος για την έλευση των πρώτων πραγματικών οχημάτων. Ταυτόχρονα, στο περίπτερο της εταιρίας, θα παρουσιαστεί και το πρωτότυπο RM15, ένα κεντρομήχανο αγωνιστικό όχημα από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, με δίλιτρο κινητήρα 300 ίππων.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!