NEA

Νέα Aston Martin DB11 με κινητήρα Mercedes-AMG!

ASTON-MARTIN-DB11-1

Η DB11 θα αντικαταστήσει την πετυχημένη DB9, θα έχει άκρως εντυπωσιακό βρετανικό στιλ και γερμανική καρδιά που θα ξεπερνά τα 500 άλογα…

ASTON-MARTIN-DB11-3Η συνεργασία της Aston Martin με την Mercedes-Benz εντείνεται και προχωρά μέχρι την επερχόμενη DB11 που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη 2016. Δεν θα βασίζεται στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο -που θα είναι έτοιμο ένα χρόνο μετά και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τους Γερμανούς-, αλλά στο παλιό VH, ενώ ο κινητήρας θα προέρχεται από την AMG GT. Πρόκειται για τον γνωστό V8 των 4.000 cc που αποδίδει τουλάχιστον από 462 PS, ενώ στην γκάμα θα παραμείνει και ο icon V12 που θα είναι πιο οικονομικός, αλλά και πιο δυνατός (θα αποδίδει πάνω από 517 PS / 620 Nm).

ASTON-MARTIN-DB11-2Αισθητικά η νέα Aston Martin θα υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του κ. James Bond στην τελευταία του περιπέτεια, την DB10. Έτσι το μακρύ καπό αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανάγλυφο, ο πίσω πρόβολος μικρότερος και η γραμμή της οροφής πιο χαμηλή και χυτή. Αξίζει να σημειωθεί πως από τη Mercedes, με την οποία υπάρχει στενή συνεργασία της Aston Martin, προέρχονται και τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα της DB11, η οποία θα διαθέτει μια διαφοροποιημένη εκδοχή του Command με περιστροφικό χειριστήριο στην κεντρική κονσόλα, αλλά και φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων, όπως στην S-Class.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!