NEA

Νέο Renault Megane με τρικύλινδρο μοτέρ!

renault megane coupe 2016

Αν ισχύουν οι πληροφορίες μας, τότε η βασική έκδοση του νέου Megane θα έχει κάτω από το καπό της τον γνωστό 0.9 Energy βενζινοκινητήρα!

renault megane 2015Σε ότι αφορά τους κινητήρες η Renault ακολουθεί πιστά την τάση του downsizing, καθώς ο βασικός κινητήρας του νέου Megane θα είναι ο 3-κύλινδρος Energy βενζίνης των 900 cc με τα 90 άλογα. Από κει και πάνω θα τοποθετείται ο turbo των 1.200 cc καθώς και ο μεγαλύτερος των 1.600 cc που -όπως και στο Clio- θα αποδίδει έως και 200 άλογα. Στους diesel η γκάμα θα περιλαμβάνει τον βασικό 1.500άρη, ενώ ο μεγαλύτερος των 1.600 cc θα αποδίδει από 130 PS και -στην περίπτωση με τα δύο turbo- 160 PS.

Renault Super Alma (Eolab) - Aubevoye - 060914Τώρα, στην έκθεση της Φρανκφούρτης και όπως είχαμε γράψει, το νέο Megane θα είναι προσαρμοσμένο στο  νέο αισθητικά πρότυπο της Renault (δίπλα βλέπετε ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες), όπως αυτό αποτυπώνεται στα νέα Espace και Kadjar. Έτσι, το νέο Megane θα διαθέτει μια σχετικά στενή μάσκα με τονισμένο το χαρακτηριστικό λογότυπο της μάρκας, καθώς και νέας σχεδίασης προβολείς με αρκετές καμπύλες που προσδιορίζουν και αυτοί με τη σειρά τους την καινούργια εικόνα του εμπρός μέρους του.

RENAULT-MEGANE-2016-1Σε σχέση με το τρέχον μοντέλο θα μεγαλώσει ελαφρώς ο εμπρός πρόβολος και θα μικρύνει ο πίσω, τα καπό θα είναι λιγότερο κεκλιμένο, ενώ πιο μικρές θα είναι και οι πλευρικές γυάλινες επιφάνειές του. Παράλληλα η γραμμή Espace θα ακολουθείται μέχρι ενός σημείου και στο εσωτερικό, η εμφάνιση του οποίου θα προσδιορίζεται από τη μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Για να δούμε τελικά πως θα είναι το νέο Renault Megane και αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες μας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!