ΑΓΩΝΕΣ

Peugeot 308 Racing Cup με 308 άλογα!

Peugeot 308 Racing Cup (6)

Στην Φρανκφούρτη θα παρουσιαστεί η ισχυρότερη εκδοχή του 308 με τον 1.600άρη τούρμπο κινητήρα να φτάνει τα 308 άλογα!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία αγωνιστική αναβαθμισμένη έκδοση του 308 GTi, με φαρδύτερο αμάξωμα (στα 1.910 mm), εντυπωσιακό body-kit και 18άρες ζάντες. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το φουλ αεροδυναμικό πακέτο με μία μεγάλη πτέρυγα εμπνευσμένη από τα πρωτάθλημα WTCC. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός τετρακύλινδρος τούρμπο των 1.600 cc που για την περίσταση αποδίδει 38 άλογα παραπάνω από το 308 GTi.

Η ισχύς των συνολικά 308 PS περνά στους μπροστινούς τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων με paddles στο τιμόνι, ενώ φυσικά υπάρχει μπλοκέ διαφορικό. Ο διάδοχος για το RCZ Racing Cup δεν ζυγίζει πάνω από 1.050 kg και θα είναι διαθέσιμος αρχές 2016. Μετά το επίσημο ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη, θα πραγματοποιηθεί και ένα δυναμικό στις 24-25 Οκτωβρίου, στην πίστα Paul Ricard, στην Γαλλία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!