NEA

Περισσότερα για το Peugeot Fractal [vid]

Μετά την πρώτη διαρροή ακολουθεί και η επίσημη παρουσίαση του πρωτότυπου της Peugeot που ζυγίζει κάτω από ένα τόνο…

Peugeot Fractal concept (12)Έχει μήκος στα 3,81 μέτρα και ζυγίζει λιγότερο από 1.000 κιλά, διαθέτει προσθαφαιρούμενη οροφή, 19άρες ζάντες και διάταξη 2+2. Με αυτό το concept car η Peugeot θα τραβήξει την προσοχή του κοινού στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ παράλληλα θα σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις για ένα μελλοντικό μοντέλο. Πάντως, το Fractal είναι ένα προχωρημένο τετρακίνητο μοντέλο με ρυθμιζόμενη αερανάρτηση και απόσταση από το έδαφος από 70 έως 110 mm.

Peugeot Fractal concept (13)Τελικά, το σύστημα πρόωσης δεν είναι υβριδικό, όπως αρχικά είχαμε γράψει, αλλά ηλεκτρικό με δύο ηλεκτροκινητήρες σε κάθε άξονα ισχύος 102 PS που συνδυάζονται με μπαταρία χωρητικότητας 30 kWh, με ασύρματη φόρτιση και μέγιστη αυτονομία στα 450 km. Το 0-100 km/h πετυχαίνεται στα 6,8 sec, ενώ εντύπωση προκαλεί πως οι Γάλλοι δίνουν μέχρι και 0-1000 m στα 28,8 sec. Στο εσωτερικό, πάνω από το 80% των επιφανειών αποτελείται από τυπωμένα 3D μέρη, υπάρχει οθόνη 7,7 AMOLED με ένα πολυσύνθετο ηχοσύστημα για τέλεια ακρόαση στους πίσω επιβάτες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!