NEA

Seat Ibiza Cupra με νέο μοτέρ και 192 άλογα

Seat-Ibiza_Cupra_2016_1000 (8)

Το ισχυρότερο Ibiza περνά από μία ανανέωση και αποκτά κάτω από το καπό έναν διαφορετικό και μεγαλύτερο σε χωρητικότητα κινητήρα…

Όπως είχαμε γράψει, το Ibiza Cupra θα έχει στο εξής κάτω από το καπό του τον γνωστό 1.8 TSI (είναι ο ίδιος που τοποθετήθηκε και στο Polo GTI) που αντικαθιστά τον μικρότερο 1.4 TSI. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή συνδυάζεται και με ένα μικρό facelift (οι συμβατικές εκδόσεις είχαν παρουσιαστεί το καλοκαίρι στην Βαρκελώνη), με την ισχύ να έχει ανέβει από τα 180 στα 192 PS και την ροπή από τα 250 στα 320 Nm. Ανάλογα βελτιωμένες είναι και οι επιδόσεις με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 6,7 sec (0,3 ταχύτερα) και την τελική να φτάνει τα 235 km/h.

Αισθητικά, το ανανεωμένο Ibiza Cupra ξεχωρίζει από τις στάνταρ 17άρες ζάντες, τα LED ημέρας, ενώ LED είναι και τα πίσω. Στο εσωτερικό το τιμόνι είναι πλέον ίδιο με του μεγαλύτερου Leon Cupra, αναβαθμισμένος είναι ο πίνακας οργάνων, όπως και το σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει τις πλατφόρμες MirrorLink, Apple CarPlay και Android Auto. Εδώ να πούμε πως αυτό είναι το τελευταίο «φρεσκάρισμα» για το Ibiza καθώς του χρόνου τέτοιο καιρό θα παρουσιαστεί η ολοκαίνουργια γενιά του δημοφιλούς ισπανικού supermini.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!