NEA

Αποκάλυψη για το Renault Megane!

2016-Renault-Megane-7

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του, το νέο Megane διαρρέει στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται η Renault επιστρέφει με ένα κομψό και σύγχρονο μοντέλο στην μικρομεσαία κατηγορία…

Μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία και να επιβεβαιωθούν τα όσα είχαμε γράψει, στην οθόνη σας βλέπετε το νέο Renault Megane που έχει αρκετές αισθητικές ομοιότητες με το μεγαλύτερο Talisman. Γενικότερα, η σχεδίαση του αμαξώματος δείχνει όσο πρέπει δυναμική με LED στο εμπρός μέρος να διαμορφώνουν ένα πρωτότυπο δίχαλο, ενώ το πίσω μέρος διασκεδάζουν τα φωτιστικά σώματα που μοιάζουν σαν να εκτείνονται μεταξύ τους.

Από το ταμπλό, της προφανώς κορυφαίας από πλευράς εξοπλισμού έκδοσης GT, διακρίνονται μόνο οι απαραίτητοι διακόπτες και μία τεράστια οθόνη αφής να κυριαρχεί, τοποθετημένη σε όρθια θέση και σε στιλ tablet. Από εκεί και πέρα φαίνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, οι ποτηροθήκες και γενικότερα ένας κομψός διάκοσμος. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται υπερπλήρης, για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!