NEA

Η Brabus G500 4×4² των 3 τόνων και των 500 ίππων!

Brabus-G-500-4x4²-1

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά tuning μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην Φρανκφούρτη είναι η Mercedes-Benz G500 4×4² με την περιποίηση της Brabus…

Αυτή την φορά η Brabus επέλεξε την θηριώδη G500 4×4² για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Έτσι, μετά την περιποίηση της Brabus, το γερμανικό SUV έχει αποκτήσει σαφώς πιο εμφατική εμφάνιση με νέους προφυλακτήρες, διπλές σπορ απολήξεις στα πλαϊνά, νέες ποδιές, κόκκινες δαγκάνες στα δισκόφρενα, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένες και οι ραφές που έρχονται σε όμορφη αντίθεση με το σκουρόχρωμο διάκοσμο.

Φυσικά, η ουσία στην Brabus G500 4×4² βρίσκεται κάτω από το καπό και συγκεκριμένα στον αναβαθμισμένο V8 των 4.000 cc με το διπλό turbo, ο οποίος είναι πλέον ισχυρότερος κατά 78 PS και πιο ροπάτος κατά 100 Nm. Για το απόβαρο των 3 τόνων, οι επιδόσεις είναι αξιοσημείωτες με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 6,9 sec και την τελική να περιορίζεται –λόγω προστασίας της μετάδοσης και των ελαστικών all-terrain- στα 210 km/h. Το κιτ αναβάθμισης Brabus B40-500 PowerXtra μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε G500 4×4², αν γνωρίζετε κάποιον κάτοχο να μας τον συστήσετε :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!