NEA

Γεύση από Alfa Romeo SUV

alfa-romeo-d-suv-rendered (2)

Οι φήμες θέλουν το SUV των Ιταλών να λανσάρεται τέλη 2016 και να τοποθετείται απέναντι σε μοντέλα όπως είναι η BMW Χ3/X4 και γιατί όχι, στην Porsche Macan…

alfa-romeo-d-suv-rendered (3)To επερχόμενο Alfa Romeo SUV θα παρουσιαστεί επίσημη το ερχόμενο φθινόπωρο, θα βασίζεται στην πλατφόρμα Giorgio και γενικότερα θα βασίζεται στο DNA της Giulia. Επίσης, η τελευταία θα αποτελέσει την σχεδιαστική βάση και ο Alessandro Masera μας δίνει μία πρώτη γεύση για την εικόνα του πολυαναμενόμενου πρώτου SUV στην ιστορία της Alfa Romeo (μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια…).

Το στιλ της Alfa SUV θα την τοποθετεί αισθητική ανάμεσα στην πιο συμβατική BMW X3 και στην πιο κουπέ BMW X4, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους που θα δούμε στην Giulia. Φυσικά, η QV έκδοση θα έχει τον twin-turbo V6 των 2,9 lt που θα αποδίδει περίπου 500 άλογα, ενώ από πλευράς ντίζελ θα υπάρχει ένας νέος αλουμινένιος 3-λιτρος V6. Μέχρι… νεωτέρας, μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που σας αρέσει!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!