NEA

Τα δελτοπτέρυγα της Deltawing Technologies

DeltaWing-Technologies-Concept-1

Στο 18o ετήσιο Petite Le Mans στη Road Atlanta, η εταιρεία DeltaWings Technologies παρουσίασε δύο πρωτότυπα -εξελίξεις παλαιοτέρων της- που έχουν το σχήμα τριγωνικής πτέρυγας…

Πρόκειται για ένα τετραθέσιο που προορίζεται για κανονική χρήση σε δημόσιους δρόμους και μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με κάθε τύπο κινητήρα, ανεξάρτητα από το καύσιμο που καταναλώνει, ακόμα και με υβριδικά ή ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης.

Το δεύτερο, από το οποίο παρουσιάστηκε μόνο το χωροδικτύωμα του, προορίζεται για αγωνιστική χρήση στην κατηγορία GT. Το βάρος του θα κυμαίνεται από 800 έως 900 kg, ενώ ο κινητήρας του θα αποδίδει από 355 έως 406 PS, οπότε η αναλογία κιλών ανά ίππο που θα κυμαίνεται γύρω στο 2 αποτελεί μέχρι ενός σημείου εγγύηση για την ανταγωνιστικότητά του. Οι δοκιμές και των δύο στο δρόμο αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη χρονιά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!