BLOGΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Ισλαμικό Κράτος προτιμά Toyota [blog]

Land Cruiser ISIS (1) copy

Τελικά, φαίνεται πως τους ψεκάζουν και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…

Οι αμερικάνικες αρχές κάλεσαν λέει την Toyota να λογοδοτήσει, gιατί οι τρομοκράτες -κατά τους Αμερικανούς- του Ισλαμικού Κράτους κυκλοφορούν σχεδόν αποκλειστικά με ημιφορτηγά και 4×4 της ιαπωνικής εταιρείας! Κάποιος μας κάνει πλάκα; Ο λόγος είναι απλούστατος, γιατί δεν σπάνε και δεν χαλάνε, ακόμα και αν το προσπαθήσεις φορτώνοντάς τα έως την οροφή. Επειδή πάνε στη λάσπη, στα χιόνια, στην έρημο και όπου αλλού τους ζητήσεις, δίχως να ζορίζονται, να υπερθερμαίνονται ή να εμφανίζουν την παραμικρή δυσλειτουργία. Απλή απάντηση, δίνεται σε μερικά δευτερόλεπτα, δίχως το παραμικρό κόστος.

Φαίνεται πως τους πείραξε τους Αμερικανούς που δεν χρησιμοποιείται κάποιο από τα δικά τους μοντέλα ή τους πείραξε υπερβολικά το σκάνδαλο της VW και είπαν να βρουν κάτι άλλο για να σπάσουν τη μονοτονία. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί θα ερευνηθεί το θέμα και θα ξοδευτούν χρήματα (άγνωστο ακόμα το πόσα) προς αυτό το σκοπό. Δεν μας τα δίνουν εμάς που έχουμε πρόβλημα και να στείλουμε καμιά δεκαριά αγρότες να τους εξηγήσουν;

Τόσο τα Land Cruiser, όσο και τα Hilux που κατά κύριο λόγο εμφανίζονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες της ισλαμικής οργάνωσης, φημίζονται για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά τους. Τα έχουμε δει να χρησιμοποιούνται από όλους σχεδόν τους πολέμαρχους στην Αφρική, από τα καρτέλ των ναρκωτικών στη Νότια Αμερική και από τρομοκρατικές οργανώσεις στη Μέση Ανατολή. Εάν η ζωή σου εξαρτάται από το αυτοκίνητό σου, είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις ένα από τα δύο αυτά μοντέλα.

Ίσως τελικά να έπρεπε η Toyota να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε κάποια από τις επόμενες διαφημιστικές της εκστρατείες για να τη σπάσει λιγάκι στους πλανητάρχες:

Land Cruiser – παίρνει κεφάλια!

Νίκος Α. Μαρινόπουλος

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο Ν.Μ. Ώρα να σμίξουν δημοσιογραφικά και οι δρόμοι μας, στο καλύτερο site για την τεχνολογία και την αυτοκίνηση!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!