NEA

Έτσι θα είναι το νέο Volvo V90

Volvo V90 scale model (4)

Όπως και στην περίπτωση του S90, έτσι και το V90 αποκαλύπτεται από τα μοντελάκια υπό κλίμακα που κατασκευάζονται αρκετό χρόνο νωρίτερα….

Μία πολύ χαρακτηριστική λεπτομέρειά του V90 της Volvo είναι τα πίσω φώτα. τα οποία καλύπτουν όλη την τελευταία κολώνα και επεκτείνονται αρκετά προς την 5η πόρτα. Κατά τα άλλα η οροφή είναι σχεδόν παράλληλη με το έδαφος, γεγονός που μαζί με τις μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις και το αντίστοιχο μεταξόνιο συμβάλλει στην άνεση των μέχρι και 5 επιβατών.

Ο διάκοσμος προφανώς θα είναι παρόμοιος με εκείνον του XC90 με την κεντρική κονσόλα σε ρόλο tablet, ενώ από το μεγάλο SUV της μάρκας θα προέρχονται οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της γενιάς Drive-E, με κορυφαίο σύνολο το υβριδικό T8 που για την περίσταση θα αποδίδει 320 PS. Αν η πρεμιέρα του V90 δεν συνδυαστεί με αυτή του S90 μέσα στο 2016, τότε θα το δούμε στα σίγουρα το 2017.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!