NEA

Αναβολή για την Maserati Alfieri

Maserati-Alfieri-13 (1)

Η παραγωγή της άκρως εντυπωσιακής Alfieri μετατίθεται για το 2018 αφού οι Ιταλοί θα δώσουν προτεραιότητα στην Levante…

Maserati-Alfieri-22Όπως και αν το κάνουμε, η Levante θα είναι το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati και λογικό είναι να προσπαθήσουν για το καλύτερο αντισταθμίζοντας την μειωμένη ζήτηση για την Ghibli. Αξιοσημείωτο είναι πως η ιταλική εταιρία προχώρησε σε διακοπή της παραγωγής της για την πρώτη εβδομάδα του μήνα, καθώς τα πράγματα δεν τσουλάνε όπως θα ήθελαν.

Έτσι, τα κάστανα από την φωτιά θα κληθεί να βγάλει από του χρόνου η Levante διεκδικώντας μερίδιο από την μικρότερη Jaguar F-Pace έως και την Lamborghini Urus. Και αν η κατάσταση βελτιωθεί, τότε η FCA θα δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή της Alfieri το 2017 (με V6 turbo τρίλιτρο μοτέρ), με την κάμπριο έκδοση να ακολουθεί ένα χρόνο αργότερα. Μακάρι, διότι είναι πολύ κρίμα να μην υλοποιούνται τόσο όμορφα αυτοκίνητα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!