NEA

H Maserati διακόπτει την παραγωγή της

maserati stop (1)

Μετά τη διακοπή της παραγωγής για μια εβδομάδα -στις αρχές Νοεμβρίου- θα ακολουθήσει άλλη μια παύση εργασιών…

Auto:Marchionne,Maserati non sarΰ un gigante,ma la miglioreΑυτή θα είναι συνολικής διάρκειας 6 εβδομάδων και θα γίνει μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Τέσσερις εβδομάδες από αυτές θα είναι σερί, με το εργοστάσιο της Maserati να κλείνει στις 14 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα. Ο λόγος είναι φυσικά η μειωμένη ζήτηση, ενώ από την άλλη η παραγωγή αυξήθηκε σταδιακά από το 2013 προκειμένου να υλοποιηθούν τα φιλόδοξα σχέδια του Marchionne, τα οποία πλέον τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Τελικά, ο πολύς Sergio Marchionne μπορεί να θεωρεί τη Maserati ως βασικό παράγοντα για την επιτυχία της FCA στο άμεσο -και όχι στο απώτερο μέλλον-, αλλά όπως διαμορφώνονται οι καταστάσεις, κάθε άλλο παρά τον δικαιώνουν. Η ελπίδα για ανάκαμψη είναι το πολύ- αναμενόμενο  SUV της μάρκας, η Levante (δίχως να ξεχνάμε την Alfieri), η οποία έχει καθυστερήσει αρκετά και ίσως να χάσει το momentum που έχει ήδη η Jaguar με την F-Pace και φυσικά η Porsche με τις Cayenne και Macan.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!