NEA

H BMW ετοιμάζει το δικό της… Countryman!

BMW-URBAN-CRUISER-2 (2)

Η κατηγορία των crossover διευρύνεται συνεχώς και η γερμανική εταιρία πρόκειται να μεγαλώσει την γκάμα της ακόμη περισσότερο. Αυτή την φορά, προς τα κάτω…

BMW-URBAN-CRUISER-2 (1)Μετά την πετυχημένη πορεία του Mini Countryman και την πιο ώριμη παρουσία της νέας X1, η BMW θα προχωρήσει στο λανσάρισμα ενός νέου crossover που θα ονομάζεται Urban Cross και κατά βάση θα κινείται από τους νέους 3-κύλινδρους, βενζίνης και πετρελαίου, των 1.500 cc της μάρκας. Θα είναι προσθιοκίνητο, οι κινητήρες θα συνδυάζονται και με αυτόματα κιβώτια και η παρουσίαση του θα γίνει περίπου ένα χρόνο μετά το Audi Q1.

Όσο για το Mini Countryman, αυτό πλησιάζει προς την δύση της πορείας του και η επόμενη γενιά που θα δούμε θα είναι μεγαλύτερη από πλευράς διαστάσεων. Και αυτό, όχι για να δοθεί χώρος στο BMW Urban Cross, αλλά σε ένα νέο μικρότερο crossover της Mini που θα τοποθετείται ανάμεσα στο μικρότερο και πεντάθυρο κλασικό Mini και στο μεγαλύτερο επερχόμενο Countryman.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!