NEA

Νέο Honda Civic Coupe για το Αμέρικα

Honda Civic Coupe 2016 (3)

Η κουπέ εκδοχή του νέου Ηonda Civic, που έφτασε αισίως στην 10η γενιά του, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά των ΗΠΑ από τον ερχόμενο Μάρτιο…

Honda Civic Coupe 2016 (2)Η τετράθυρη εκδοχή του νέου Honda Civic πωλείται ήδη, στην Ευρώπη αναμένεται στις αρχές του 2017, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η κουπέ έκδοση. Σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί την άνοιξη, το Civic Coupe παραγωγής έχει λιγότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, περισσότερο χρώμιο και ένα πιο «σοβαρό» χρώμα σε σχέση με το πράσινο που έβγαζε μάτι, ενώ οι βασικές του γραμμές έχουν παραμείνει οι ίδιες.

Honda Civic Coupe 2016 (1)Από πλευράς κινητήρων θα είναι διαθέσιμο με έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό 2.000 κυβικών ο οποίος αποδίδει 160 PS/187 Nm, καθώς και με τον turbo των 1.500 cc της νέας γενιάς των υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων της Honda, ο οποίος θα αποδίδει 176 PS/220 Nm.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!