NEA

Έρχεται το νέο Honda Civic με τούρμπο 1.000άρη!

Honda-Civic_Sedan_2016_1000 (10)

Στο πνεύμα του downsizing, το νέο Civic που θα λανσαριστεί του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχει στην βασική του έκδοση έναν νέο 3-κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα στα 1.000 cc…

Honda-Civic_Sedan_2016_1000 (8)Η νέα γενιά Honda Civic έχει ήδη εμφανιστεί στις ΗΠΑ -ως σεντάν- και η ιαπωνική εταιρεία έχει δώσει μερικές πρώτες ενδείξεις για την γκάμα των κινητήρων του. Έτσι, η σειρά των νέων υπερτροφοδοτούμενων VTEC (ξεκίνησε με τον δίλιτρο των 310 PS του Civic Type-R) θα περιλαμβάνει τον 1.5 Turbo που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα αποδίδει γύρω στα 150 άλογα, ενώ στην βάση της θα έχει και έναν 3-κύλινδρο από 100 άλογα.

Honda-Civic_Sedan_2016_1000 (7)Σχετικά με τους ντίζελ θεωρείτε δεδομένος ο 1.6 i-DTEC με τα 120 άλογα, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο νέο Civic θα δούμε και την εκδοχή του με τα 2 turbo και τα 160 άλογα (όπως και στο τετρακίνητο CR-V). Επίσης, η Honda ανακοίνωσε επένδυση 250 εκατομμυρίων ευρώ, στο εργοστάσιό της στο Swindon της Μεγάλης Βρετανίας, ώστε να αναβαθμιστεί η γραμμή για την παραγωγή του νέου Civic που θα ξεκινήσει σε ένα περίπου χρόνο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!