NEA

Renault Clio Euro6 με δίχως τέλη κυκλοφορίας

RENAULT CLIO IV (B98) - PRESS SELECTION

Η γκάμα περιλαμβάνει ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης με απόδοση έως και 200 ίππους και βέβαια τον diesel Energy 1.5 dCi!

RENAULT-CLIO-EURO-6-3Το ιδιαίτερα επιτυχημένο Renault Clio ενισχύει κι άλλο τον οικονομικό, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, με τη χρήση των αναβαθμισμένων κινητήρων βενζίνης και diesel προδιαγραφών Euro 6. Ενδιαφέρον είναι πως ο τελευταίος υπερ- καλύπτει και το νέο όριο απαλλαγής από τα τέλη κυκλοφορίας καθώς στις εκδόσεις του με χειροκίνητο κιβώτιο εκπέμπει μόλις 85 γραμμάρια CO2 το χιλιόμετρο.

RENAULT-CLIO-EURO-6-2Ταυτόχρονα οι νέες προδιαγραφές υπερκαλύπτονται και σε ότι αφορά τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx) χωρίς την ανάγκη χρήσης συστήματος ψεκασμού ουρίας (AdBlue), στοιχείο που εκτός των άλλων εξασφαλίζει μεγαλύτερα διαστήματα προγραμματισμένης συντήρησης με μικρότερο κόστος για τον καταναλωτή.

Το νέο Renault Clio Euro 6 είναι άμεσα διαθέσιμο με ένα ευρύ πακέτο παροχών που περιλαμβάνει, bonus απόσυρσης, 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια οδικής βοήθειας. Οι τιμές συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης ξεκινούν από τις 11.040 ευρώ (βενζίνη) και 13.950 ευρώ (diesel).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!