NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz E-Class [vid]

Σε μία ποιοτική και τεχνολογική αναβάθμιση του εσωτερικού της E-Class, που θα διατίθεται από το 2016, προχώρησε η Mercedes-Benz, φέρνοντάς την πιο κοντά στην S-Class.

E-Class_2016_interiorΗ μεγαλύτερη, ίσως, διαφοροποίηση έχει να κάνει με την προσθήκη της εντυπωσιακής οθόνης των 12,3 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, η οποία όμως δεν προσφέρεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Από εκεί ελέγχεται το σύστημα πλοήγησης, το ηχοσύστημα και διάφορες άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Ειδικά για το ηχοσύστημα, με ένα επιπλέον κόστος μπορεί κανείς να επιλέξει το high-end Burmester, με 3D Surround ήχο από 23 ξεχωριστά ηχεία και εξαιρετικής ποιότητας πηγή και ενισχυτικά.

Με στόχο τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος στην καμπίνα των επιβατών, ένα ambient σύστημα φωτισμού με LED μπορεί να προσφέρει 64 διαφορετικούς φωτισμούς. Στις ανώτερες εξοπλιστικά εκδόσεις συναντάμε επίσης καθίσματα με περισσότερες λειτουργίες, ενώ έξτρα θα προσφέρονται και οι νέοι MULTIBEAM LED προβολείς της εταιρίας. Πάρτε μια γεύση από το σχετικό video και κάντε υπομονή μέχρι το σαλόνι του Ντιτρόιτ, όπου σε ένα μήνα θα αποκαλυφθεί η νέα E-Class.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!