NEA

H νέα Mercedes C-Class Coupe στο Golden Hall

MERCEDES-C-CLASS-COUPE-2

Στο «The Mall Athens» παραμένουν η εντυπωσιακή Motorsport edition της ανανεωμένης A-Class, που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα της ομάδας Mercedes-Petronas AMG της Φόρμουλα 1, καθώς και το νέο smart forfour!

Έως τις 20 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» της Αθήνας θα εκτίθεται ένα μοντέλο της Mercedes που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για την νέα C-Class Coupe, η παρουσία της οποίας στο stand της Mercedes-Benz Ελλάς σηματοδοτεί το λανσάρισμά της στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα όσοι επισκεφτούν το εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» της Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα μοντέλο– σταθμό της μάρκας στην compact κατηγορία, την εξαιρετικά δημοφιλή στο Ελληνικό κοινό crossover GLA!

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα της Mercedes-Benz και της Smart, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για test-drive με μοντέλο της αρεσκείας τους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!