ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Tι έλκηθρο θα μπορούσε να έχει ο Άι Βασίλης;

VW-Passat-Alltrack-Santa-Claus

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες από ότι φαίνεται φροντίζουν για τις μετακινήσεις του Αι- Βασίλη, ο οποίος θα μπορούσε να έχει έλκηθρο από Mercedes μέχρι Arrinera!

Ξεκινάμε από την Ford που διαθέτει ένα έλκηθρο βασισμένο στο Fiesta, η Jaguar, μάλλον για να μετρήσεις τις αντιδράσεις του πριν προχωρήσει στην κανονική παραγωγή, έφτιαξε ένα από πάγο που θυμίζει στα πάντα την F-type, η πολωνική Arrinera έβαλε πέδιλα στο Hussarya, ενώ η υπερπαραγωγή της υπόθεσης πιστώνεται στη Mercedes.

Η οποία όπως θα δείτε έφτιαξε μέχρι και configurator ελκήθρου, προκειμένου ο Άγιος να επιλέξει και αυτό που το εξυπηρετεί καλύτερα και με τον εξοπλισμό που τον βολεύει. Η VW από την άλλη πλευρά, πιο πρακτική και λιγότερο ρομαντική του προτείνει να αφήσει το έλκηθρο και τους ταράνδους και να μετακινηθεί με ένα Passat Alltrack. Που έχει και ένα μικρό έλκηθρο στη σχάρα της οροφής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων και μερικές όμορφες κάρτες. Αν και αυτή με την μεγαλύτερη αναμονή δεν είναι άλλη απο της Bugatti!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!