NEA

Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz E-Class!

2017-Mercedes-E-Class-official (1)

Μετά από μία πρώτη διαρροή επίσημων φωτογραφιών και μερικές μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα στο Detroit, η γερμανική εταιρία «εξαναγκάζεται» προς την αποκάλυψη του νέου της μοντέλου…

Το παιχνίδι με τα teaser και τα σχετικά τελείωσε για τη νέα γενιά E-Class η οποία σχεδιαστικά δεν προκαλεί καμία σχεδόν έκπληξη και συμβαδίζει με το μοτίβο των C-Class και S-Class. Από πλευράς διαστάσεων το νέο μοντέλο με την κωδική ονομασία W213 βασίζεται στο νέο MRA πλαίσιο με αυξημένο κατά 65 mm μεταξόνιο (στα 2.939 της απερχόμενης E-Class), ενώ στο μήκος έχουν προστεθεί 43 mm (συνολικό 4.923 mm). Ο αεροδυναμικός συντελεστής θα είναι από τους χαμηλότερους (0,23), ενώ η Mercedes μας έχει ήδη αποκαλύψει το εσωτερικό της νέας E-Class με τις δύο οθόνες 12,3’’ να κυριαρχούν στο ταμπλό.

Η νέα E-Class υποδέχεται τους νέας γενιάς 4-κύλινδρους 2-λιτρους ντίζελ σειράς OM654 που θα αντικαταστήσουν το κλασικό σύνολο των 2.143 cc- θα κυμαίνονται από τους 150 έως και τους 258 PS με ενδιάμεσους τους 195 PS της E220d (που θα είναι διαθέσιμη από την αρχή). Στις βενζινοκίνητες εκδόσεις, στην βάση θα βρίσκεται η Ε200 των 184 PS με στάνταρ το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων-, ενώ οι top εκδόσεις θα φτάνουν τα 334 PS (αργότερα οι κορυφαίες AMG).

Το πακέτο άνεσης θα είναι πλήρες με την E-Class να προσφέρει τρις επιλογές στην ανάρτηση, όπου πέρα από την στάνταρ θα υπάρχει και η χαμηλωμένη κατά 15 mm Avantgarde με πιο σπορ συνδυασμό, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και επιλογή με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ. Υβριδικό ενδιαφέρον θα έχει η E350e η οποία θα είναι plug-in με τον δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρας της να συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και να αποδίδει 279 PS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!