NEA

Νέα στοιχεία για το Hyundai Ioniq

hyundai-ioniq-hybrid-first-pics-8 - Copy

Στην Κορέα ανακοινώθηκαν τα πρώτα στοιχεία για το ηλεκτροϋβριδικό της Hyundai που θα κάνει πρεμιέρα στην Γενεύη τον Μάρτιο, ενώ αργότερα θα δούμε και το αντίστοιχο Niro…

Hyundai drops first official pics of Prius-rivaling IONIQ (2)Δεν πέρασαν μερικές ώρες και η Hyundai επιβεβαίωσε τα όσα είχαμε γράψει καθώς το Ioniq θα συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.6 GDI με ισχύ 105 PS / 146 Nm με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 43,5 PS / 170 Nm που θα είναι ενσωματωμένος στο νέο DCT κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η Hyundai μιλά για απόδοση του συστήματος πρόωσης στο 40% (όσο και του Toyota Prius), ενώ το μοτέρ έχει άμεσο ψεκασμό με μπεκ 6 οπών και πίεση κυκλώματος στα 200 bar. Αυτά προς το παρόν για την υβριδική έκδοση, ενώ αναμένουμε τα πρώτα στοιχεία για την plug-in και την ηλεκτρική, όπου θα μάθουμε και περισσότερα για την συστοιχία των μπαταριών, τις επιδόσεις και την αυτονομία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!