NEA

Video: Περισσότερα για το υβριδικό Hyundai Ioniq!

Η κορεατική εταιρία έδωσε μερικά περισσότερα στοιχεία για το υβριδικό Ioniq που θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην Γενεύη, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η plug-in και η πλήρως ηλεκτρική εκδοχή…

hyundai-ioniq-new-pic-vid (7)Λίγο πολύ τα νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν τα όσα είχαμε γράψει και το Ioniq με την συμπαθητική εμφάνιση έχει έναν από τους χαμηλότερους συντελεστές που έχουμε δει σε μοντέλο της Hyundai. Στο εσωτερικό υπάρχει μοντέρνα άποψη με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και φυσικά οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα που υποστηρίζει τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων με πλήρη υποστήριξη για smartphone.

hyundai-ioniq-new-pic-vid (5)Περνώντας στην ουσία, το υβριδικό σύστημα είναι παράλληλο και συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1.6 GDI της σειράς Kappa ισχύος 105 PS (λειτουργεί σε κύκλο Atkinson με έναν ηλεκτροκινητήρα των 43,5 PS. Την μετάδοση αναλαμβάνει το κιβώτιο 6DCT που είναι διπλού συμπλέκτη, ενώ η συνδυαστική απόδοση φτάνει τα 141 PS/265 Nm. Ωστόσο, οι Κορεάτες δεν ανακοινώνουν περαιτέρω στοιχεία για την μπαταρία λιθίου-ιόντων (π.χ. ενεργειακή χωρητικότητα, αυτονομία κ.α.), αλλά αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει δυνατότητα καθαρής ηλεκτροκίνησης για ταχύτητα έως 120 km/h. Περισσότερα, προσεχώς!

hyundai-ioniq-new-pic-vid (3)
hyundai-ioniq-new-pic-vid (2)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!