NEA

Τούρμπο σε όλα του το νέο Honda Civic!

Honda-Civic_Sedan_2016_1000

Το νέο Civic θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του έτους και κάτω από το καπό του θα έχει μόνο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες!

Η τετράθυρη εκδοχή αμερικανικών προδιαγραφών έχει ήδη παρουσιαστεί στις ΗΠΑ και το φθινόπωρο αναμένεται να δούμε και το ευρωπαϊκό Civic που θα διαφέρει σε ελάχιστα σημεία (κυρίως στον αισθητικό τομέα). Τα μεγάλα νέα θα αφορούν στην γκάμα των κινητήρων και στους νέους turbo βενζίνης. Ήδη στο σεντάν Civic έχει ανακοινωθεί ο νέος τούρμπο των 1.500 cc που αποδίδει 175 PS στις ΗΠΑ, αλλά στην Ευρώπη θα τον δούμε και με χαμηλότερη απόδοση (περίπου στους 150 PS).

Την βάση στην γκάμα θα αποτελέσει ο επίσης ολοκαίνουργιος 3-κύλινδρος στα 1.000 cc που θα αποδίδει από 100 έως 130 PS και θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό στα 1.400 cc καλύπτοντας και ένα μεγάλο μέρος από τον μεγαλύτερο ατμοσφαιρικό των 1.800 cc. Μάλιστα, στην βασική του εκδοχή ο 1.000άρης θα έχει εκπομπή κάτω από 100 g/km. Tην γκάμα θα συμπληρώσει ο εξαιρετικός 1.6 i-DTEC που θα τον δούμε τόσο στην βασική του εκδοχή με τους 120 PS, όσο και στην ισχυρότερη με το διπλό turbo και με τους 160 PS, όπως έχουμε γράψει.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!