ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μόντε Κάρλο: Νίκη Ogier, 22ος ο Αθανασούλας!

ogier-wins-monte-carlo-2016

Ο πρώτος αγώνας του WRC ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος νικητής ήταν ο πρωταθλητής Sebastien Ogier με συνοδηγό τον Julien Ingrassia και αυτοκίνητο το VW Polo R…

Rallye Monte Carlo 2016Ο Ogier πήρε κεφάλι την 2η μέρα του αγώνα μετά από μεγάλη μάχη με τον Kris Meeke και το Citroen DS3. Μετά την εγκατάλειψη του Βρετανού από κιβώτιο, ο Γάλλος που μένει πολύ κοντά στην περιοχή όπου διεξάγεται ο αγώνας είχε σχετικά εύκολο έργο, παρά τις πολύ δύσκολες μεικτές συνθήκες που επικρατούσαν στον αγώνα. Ο Ogier παρά τη διαφορά των 2 λεπτών από τον δεύτερο Andreas Mikkelsen με το άλλο VW Polo R πίεσε και κέρδισε τις δυο από τις τρεις σημερινές ειδικές διαδρομές. Στην 3η θέση του βάθρου βρέθηκε ο Thierry Neuville με το Hyundai i20 με διαφορά από το νικητή 3 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα.

athanasoulas-monte-carlo-2016Από ελληνικής πλευράς τα νέα είναι πολύ καλά καθώς οι Αθανασούλας – Ζακχαίος κατάφεραν όχι μόνο να τερματίσουν στην 22η θέση της γενικής αλλά και να πάρουν την 8η θέση στην κατηγορία του WRC 2 στην οποία αγωνίζονταν με το Skoda Fabia R5. Το ελληνικό πλήρωμα που αγωνίστηκε με τη στήριξη του Lascaris Foundation είχε εξαρχής σαν στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση που θα τους φέρει στον τερματισμό. Σίγουρα κατάφεραν πολλά περισσότερα σημειώνοντας καλούς χρόνους και τερματίζοντας 22οι σε 64 οδηγούς που ολοκλήρωσαν τον αγώνα. Επόμενο ράλι στην Σουηδία, στις 11-14 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!