NEA

Που κυκλοφορούν δύο Lamborghini Veneno Roadster;

Two Lamborghini Veneno Roadsters Pose In Hong Kong (6)

Όταν το ιταλικό roadster έχει κατασκευαστεί μόλις σε 9 κομμάτια, τότε πραγματικά είναι απίθανο όταν δύο από αυτά βρίσκονται πλάι το ένα στο άλλο!

Υπάρχουν πολλά μέρη που θα μπορούσε να υποθέσει κανείς: μήπως είναι στο Λονδίνο, στο Ντουμπάι, στο Αμπού Ντάμπι, στο Mαιάμι, ή στο Μανχάταν; Τελικά, αυτές οι δύο ανοιχτές Lamborghini Veneno εθεάθησαν στο Χονγκ Κόνγκ, εκεί όπου οι επιχειρηματικές δραστηριότητες τρέχουν σε κατάσταση limit-up και το χρήμα ρέει άφθονο. Πρώτη βλέπουμε μία λευκή με λιγότερο διαβολική εμφάνιση, απ΄ ότι η μαύρη στο βάθος με τις κόκκινες λεπτομέρειες.

Εδώ να πούμε πως η Veneno έχει τον V12 των 6,5 lt που προέρχεται από την Aventador με ανεβασμένη ισχύ στα 750 άλογα, ενώ ο εξαιρετικά μικρός αριθμός παραγωγής της (όπως και στην κουπέ Veneno) εκτοξεύει το κόστος στα 5 εκατομμύρια δολάρια για τον κάθε ένα ιδιοκτήτη από το Χονγκ Κονγκ!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!