NEA

Skoda Visions, o προπομπός του 7-θέσιου Kodiak!

Skoda-VisionS-1

Το πρωτότυπο VisionS που θα παρουσιάσει η Skoda στην έκθεση της Γενεύης θα δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο μεγάλο SUV της μάρκας…

Skoda-VisionS-3Η έκδοση παραγωγής του Kodiak θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στο Παρίσι και μέχρι τότε θα δούμε σε περίπου ένα μήνα μια concept εκδοχή. Το Kodiak (αν υπερισχύσει αυτή η ονομασία) θα τοποθετείται σαφώς πάνω από το Yeti, μιας και το μήκος του φτάνει τα 4,70 μέτρα. Όπως φαίνεται από τα επίσημα σκίτσα, το σχήμα του θα χαρακτηρίζεται κυρίως από ευθείες γραμμές, τους στενούς προβολείς και την πρισματική μάσκα.

Skoda-VisionS-2Το καινούργιο, μεγάλο SUV της Skoda θα μπορεί να μετακινήσει στις τρεις σειρές καθισμάτων έως επτά επιβάτες, ενώ ο σχεδιασμός του εσωτερικού του θα έχει πολλά κοινά με τη ναυαρχίδα της μάρκας, το Superb, από το οποίο θα προέρχονται οι κινητήρες. Εδώ να πούμε πως η Skoda ετοιμάζει και ένα μικρότερο SUV που θα λανσαριστεί το 2018.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!