ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Stelvio, το όνομα του SUV της Alfa Romeo

alfa-romeo-d-suv-rendered-W

Δια στόματος του ισχυρού άνδρα του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, αποκαλύφθηκε η ονομασία του επόμενου μοντέλου της ιταλικής φίρμας.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, ο CEO του ομίλου FCA ανακοίνωσε το όνομα του επερχόμενου SUV της Alfa Romeo, στα πλαίσια επίσκεψης του στη γραμμή παραγωγής της Giulia (η οποία, σημειωτέον, ξεκινά στις 14 Μαρτίου). Πολλά στοιχεία δεν υπάρχουν για το Stelvio, έχει όμως επιβεβαιωθεί ότι θα περάσει στην παραγωγή εντός του 2016-17, με πιο πιθανό σενάριο τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς.

Φήμες θέλουν να βασίζεται στο ίδιο πάτωμα που χρησιμοποιεί και η Giulia, πράγμα που σημαίνει πως σε μεγάλο βαθμό θα μοιράζονται και μηχανικά σύνολα. Έτσι, ο ανταγωνισμός στον οποίο θα στοχεύει μάλλον θα περιλαμβάνει προτάσεις των BMW/ Audi και πιθανά την Porsche Macan-τουλάχιστον από άποψης επιδόσεων. Αργότερα πάντως, με βάση το πλάνο της εταιρίας, θα ακολουθήσουν άλλα 2 SUV, που θα ολοκληρώσουν τη γκάμα

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!