NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VW T-Cross Breeze concept, με το βλέμμα στο Polo SUV!

Volkswagen-T-Cross_Breeze_Concept_2016_1000 (12)

Μισό cabrio, μισό crossover. Το νέο πρωτότυπο της VW ακροβατεί ανάμεσα σε δύο φαινομενικά ασύνδετες κατηγορίες, δίνοντας, πιθανά, ένα στίγμα για το μέλλον.

vw_breeze2Οι πρώτες πληροφορίες για ένα crossover στην κατηγορία μεγέθους του Polo είχαν από καιρό δει το φως της δημοσιότητας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία-teaser, κανείς όμως δεν ανέφερε ότι το εν λόγω όχημα θα είναι και cabrio… Η γερμανική εταιρία έχει ήδη πάρει την απόφαση να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο μοντέλο, χωρίς απαραίτητα να συνοδεύεται και από ανοικτή εκδοχή, όπως το συγκεκριμένο πρωτότυπο. Εάν, ωστόσο, το feedback είναι θετικό, τίποτα δεν αποκλείεται.

vw_breeze3Το πρωτότυπο T-Cross Breeze έχει μήκος 4,13 μέτρα και ένα παρουσιαστικό που διαθέτει αρκετά κοινά με το νέο Tiguan. Το εσωτερικό του είναι τετραθέσιο, με μία φουτουριστική, όσο και μίνιμαλ κεντρική κονσόλα. Για τις ανάγκες της κίνησης έχει επιστρατευτεί ένας τρικύλινδρος TSI, χωρητικότητας ενός λίτρου και απόδοσης 110 ίππων. Αυτός συνδυάζεται με ένα DSG κιβώτιο 7 σχέσεων, που μεταδίδει το σύνολο της ροπής στο μπροστινό άξονα. Από άποψης επιδόσεων, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 10,3 δλ, ενώ η τελική του οχήματος αγγίζει τα 188 χλμ./ώρα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!