BLOGNEA

Κορυφαίο κράξιμο… [blog]

Drive it or sell it copy

Εσείς τι θα γράφατε εάν βλέπατε μια Porsche 911 GT2 RS να μαζεύει σκόνη σε κάποιο χώρο στάθμευσης;

«Θέλω πλύσιμο» είναι αυτό που συνήθως βλέπουμε γραμμένο στα τζάμια των αυτοκινήτων που είναι ακινητοποιημένα για καιρό μαζεύοντας σκόνη. Στην ιστοσελίδα porscheboost.com βρήκαμε αυτή τη φωτογραφία με το ομολογουμένως πρωτότυπο μήνυμα «οδήγα τη ή πούλα τη».

Αν και δεν είναι σωστό ν’ απλώνεις χέρι στο αυτοκίνητο κάποιου άλλου, καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση του «ποιητή». Συνήθως, με εξαίρεση το Ντουμπάι, τα αυτοκίνητα που μαζεύουν σκόνη είναι σαραβαλάκια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως πρόκειται για  μια Porsche 911 GT2 RS, ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής με 620 ίππους και κίνηση στους πίσω τροχούς. Είναι αμαρτία να την παρατάς.

Στην ίδια ιστοσελίδα διαβάσαμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει σε κάποιο μεγαλοστέλεχος της Nike στο Όρεγκον των ΗΠΑ και ότι ο συγκεκριμένος κύριος κινείται καθημερινά με την 911 Turbo που επίσης έχει στην κατοχή του. Αυτά είναι προβλήματα σοβαρά, να μη βρίσκεις χρόνο να βγάλεις μια βόλτα μια GT2 RS!

Νίκος Α. Μαρινόπουλος

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο Ν.Μ. Ώρα να σμίξουν δημοσιογραφικά και οι δρόμοι μας, στο καλύτερο site για την τεχνολογία και την αυτοκίνηση!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!