ΑΓΩΝΕΣ

Το Ford GT επιστρέφει στο Le Mans [vid]

Το πάθος της Ford Motor Company είναι η δημιουργία των πιο καινοτόμων, προηγμένων οχημάτων στο δρόμο…

FORD GTΑυτό ενέπνευσε τους ανθρώπους της να σχεδιάσουν το σύγχρονο Ford GT. Έτσι μόλις δόθηκε το πράσινο φως ξεκίνησε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα: να προκύψει ένα Ford GT κατάλληλο αφενός για το δρόμο και αφετέρου για αγώνες, και μάλιστα έγκαιρα για την 50ή επέτειο της θρυλικής νίκης στις 24 Ώρες του Le Mans.

Η Ford έχει καταγράψει την όλη πορεία σε βίντεο και το «The Decision» («Η Απόφαση») είναι η πρώτη από τις 5 ταινίες μικρού μήκους. Όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια παρουσιάζει τους Bill Ford Jr., Raj Nair, Dave Pericak και Edsel B. Ford II, που έδωσαν το παρόν στον αγώνα του 1966 μαζί με τον πατέρα Henry Ford II.

Αποκορύφωμα θα είναι ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που θα «παρακολουθεί» την εξέλιξη τόσο της έκδοσης δρόμου του Ford GT όσο και της αγωνιστικής μετά την απόφαση για τη δημιουργία των αυτοκινήτων που θα υποστηρίξουν την επιστροφή της μάρκας στις 24 Ώρες του Le Mans.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button