NEA

Έκδοση Maybach για την Mercedes-Benz GLS;

Mercedes-Benz GLS, (X 166), FL 2015

H Maybach E-Class Maybach έχει ήδη πάρει το πράσινο φως, όπως αποκάλυψε στο TopGear ο Ola Kallenius…

Mercedes-Benz GLS, (X 166), FL 2015Αν δεν γνωρίζετε τον εν λόγω κύριο, μάλλον θα έχουμε να γράψουμε πολλά για αυτόν στο μέλλον καθώς ο τωρινός υπεύθυνος εξέλιξης της μάρκας είναι και ο πιθανός διάδοχος του ισχυρού άντρα της μάρκας, του Dieter Zetsche. Η τρέχουσα GLS ανανεώθηκε πέρυσι με νέα ονομασία και η νέα γενιά αναμένεται το 2017, σε νόε πλαίσιο, με σούπερ premium προσανατολισμό, πολύ μεγάλους χώρους για όσους κάθονται πίσω, κορυφαία συστήματα infotainment κ.α.

Mercedes-Benz GLS, (X 166), FL 2015Εννοείται πως θα πρόκειται για μια high end έκδοση του μεγάλου τζιπ της μάρκας, της GLS, και όπως είπε ο Kallenius ««δεν αποκλείω το ενδεχόμενο και ενός SUV Maybach. Αν κατασκευάσουμε το SUV αυτό τότε θα βασίζεται στο καινούργιο πλαίσιο». Βασικός στόχος θα είναι η Κίνα, όπου πέρυσι πουλήθηκαν σε μια χρονιά τόσες νέες S-Class Maybach, όσες έκανε το μοντέλο σε ολο τον κόσμο.

SMS===> Επίσημα η εξάμετρη και βάλε Maybach Pullman!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!