NEA

Στο eBay μία σπέσιαλ Lamborghini LM002

1990-Lamborghini-LM002 (27)

Αν και η ιταλική φίρμα δουλεύει στο μέλλον και στην έκδοση παραγωγής της Urus, δεν θα πρέπει να ξεχνά το παρελθόν και το πρώτο της SUV…

1990-Lamborghini-LM002 (2)Η Urus βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης και μέχρι να την δούμε την προσοχή τραβά αυτή η αναπαλαιωμένη LM002 που παράχθηκε από το 1986 έως το 1992 με συνολική παραγωγή στα 301 αυτοκίνητα. Παρόλο που παραμένει μία από τις πιο σπάνιες Lamborghini, μία από αυτές πωλείται στο eBay με τον κάτοχο της να ζητά 398.219 ευρώ.

Εδώ ο κινητήρας έχει πολλά εξαρτήματα από έναν της Diablo, το εξωτερικό πακέτο έχει ένα τόνο εξατομίκευσης, ενώ η διαδικασία αναπαλαίωσης ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια. Αυτή η LM002 κατασκευάστηκε το 1999 και έχει διανύσει 19.267 χλμ., ενώ διαθέτει και διάφορα αξεσουάρ, όπως ένα σετ με εργαλεία, αυθεντικά κλειδιά, 2 μονάδες ECU, στέρεο της Alpine με Bluetooth κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!