NEA

VW Golf GTI Clubsport με 310 άλογα

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση στο Wörthersee η VW θα παρουσιάσει την ισχυρότερη εκδοχή -προς το παρόν- παραγωγής του Golf…

Volkswagen Golf GTI ClubsportTo Golf GTI συμπληρώνει 40 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε και η VW θέλει να το γιορτάσει ανάλογα με ένα σπέσιαλ Golf. Σε σχέση με το απλό Clubsport οι αισθητικές διαφορές θα είναι ελάχιστες και εξωτερικά θα περιορίζονται μόνο σε επιγραφές στα πλάγια, ενώ το εσωτερικό θα είναι ουσιαστικά το ίδιο.

Volkswagen Golf GTI ClubsportΤο Golf GTI Clubsport S, όπως ονομάζεται θα κινείται από τον TSI των 2.000 κυβικών, η απόδοση του οποίου θα φτάνει τα 310 άλογα. Παράλληλα θα διαθέτει και μια ανάρτηση ειδικά ρυθμισμένη για πίστα, εξελιγμένη στο Nürburgring, ενώ θα εξακολουθεί να είναι προσθιοκίνητο με μπλοκέ διαφορικό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!