NEA

Αρχές 2017 θα λανσαριστεί το νέο Opel Meriva

opel-meriva-rendering

Η επόμενη γενιά Meriva θα έχει ένα πιο crossover στιλ και ήδη δοκιμάζεται στους δρόμους καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών…

Δίχως να αποστασιοποιηθεί από τον πολυχρηστικό του χαρακτήρα, το επόμενο Meriva θα έχει έναν πιο crossover χαρακτήρα με αρκετά στοιχεία από το Mokka X, καθώς και ευέλικτες επιλογές εξατομίκευσης όπως στην περίπτωση του Adam. Το omniauto.it μας δίνει μία πρώτη προσέγγιση η οποία ευθυγραμμίζεται με την γραμμή του νέου Astra, αλλά και του νέου Insignia που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο στο σαλόνι του Παρισιού.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά είναι γνωστό πως το νέο Meriva θα βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα του ομίλου PSA, η οποία χρησιμοποιείται ήδη σε διάφορα μοντέλα, όπως τα Citroen C4 Picasso και Peugeot 308. Από πλευράς κινητήρων, στην βάση θα υπάρχει ο τρικύλινδρος turbo των 1.000 κ.εκ. και ο ντίζελ των 1.300 κ.εκ. που κινούν το Corsa και το Astra.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!