NEA

Περισσότερα για την Alfa Romeo Giulia [vid]

Η ιταλική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες και τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά για τις εκδόσεις κινητήρων…

Alfa_Romeo-Giulia-2016-1000 (18)Όπως είχαμε γράψει η Alfa Romeo θα λανσάρει σταδιακά τις πιο ταπεινές εκδοχές της Giulia και αρχικά οι βασικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν θα έχουν ντίζελ αλουμινένιους τετρακύλινδρους κινητήρες στα 2.200 κ.εκ. γενιάς Multijet II με μέγιστη πίεση common rail στα 2.000 bar. Όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα υπάρχουν δύο εκδοχές, η μικρότερη με 150 ίππους και η ισχυρότερη με 180 που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Όλες οι εκδόσεις είναι πισωκίνητες, ακόμη και οι tοp με τους V6 βενζινοκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα.

Alfa_Romeo-Giulia-2016-1000 (14)Αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις του δίλιτρου turbo βενζινοκινητήρα με 200 και 280 άλογα, ενώ η Alfa Romeo κάνει αναφορά στο προηγμένο σύστημα πέδησης IBS (Integrated Brake System) που εξασφαλίζει απόλυτα προοδευτική επιβράδυνση δίχως κραδασμούς στο πεντάλ (τα τραντάγματα του ABS) και ακινητοποιεί την Giulia σε μόλις 38,5 μέτρα από τα 100 χλμ./ώρα. Η ανάρτηση AlfaLink έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, μπροστά διπλά ψαλίδια και πίσω πολλαπλούς συνδέσμους, ενώ η QV εκδοχή έχει λειτουργία torque vectoring και το Aero Splitter (ένα ενεργό στοιχείο στο εμπρός μέρος που στις υψηλές ταχύτητες μεταβάλλει την γωνία του και την ροή του αέρα, ώστε να αυξάνεται το κάθετο αεροδυναμικό φορτίο). Εννοείται πως ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης περιλαμβάνοντας από νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων με touch-screen 8’’ έως σύστημα αυτόνομης πέδησης.

Alfa_Romeo-Giulia-2016-1000 (7)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!