NEA

Πότε έρχονται τα Volvo V40 και XC40;

Volvo-V40-Concept-2

Η σουηδική μάρκα προετοιμάζει το έδαφος για τα δύο μικρότερα μοντέλα της παρουσιάζοντας μέσα στο μήνα δύο concept cars…

Volvo-V40-Concept-42Η Volvo θα λανσάρει από το νέο έτος τη νέα γενιά V40, η οποία θα συνοδεύεται και από μία καθαρά SUV εκδοχή με την ονομασία XC40. Νωρίτερα θα προηγηθούν τα δύο concept cars που θα αποκαλυφθούν μέσα στο μήνα και από τις πρώτες teaser εικόνες διακρίνεται η νέα άποψη με τους προβολείς LED («Thor’s Hammer», όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζονται) και την εμβληματική μάσκα των S90/V90 (με πρωτοστάτη τo XC90).

slack-for-ios-upload.png_0Η πλήρης αποκάλυψη των concept V40/XC40 θα γίνει 18 Μαΐου στο Gothenburg της Σουηδίας, ενώ οι εικόνες που ανέβηκαν στο Snapchat είχαν την ετικέτα «Not your daddy’s Volvo». Εδώ να πούμε πως τα V40 και XC40 θα βασίζονται στη πλατφόρμα CMA, οι βασικές εκδόσεις θα είναι turbo 3-κύλινδρες και οι μεγαλύτερες τετρακύλινδρες, θα υπάρξει plug-in εκδοχή, καθώς και μια καθαρά ηλεκτροκίνητη BEV.

Οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες λένε πως το XC40 θα λανσαριστεί αρχές 2017 για να κοντράρει τα BMW X1, Audi Q3, Mercedes GLA κ.α., μέσα στο ίδιο έτος και προς τα τέλη θα λανσαριστεί το νέο V40, ενώ αργότερα θα δούμε και S40 που θα αντιμετωπίσει τα Audi A3 Sedan, Mercedes CLA, BMW 2 Sedan κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!