NEA

Νέο Renault Grand Scenic και με 7 θέσεις

Η MPV γκάμα της γαλλικής εταιρίας διευρύνεται με την μεγαλύτερη Grand εκδοχή της νέας γενιάς Scenic που θα διατίθεται σε 5-θέσια ή 7-θέσια έκδοση…

2016-renault-grand-scenic (13)Με το Kadjar να φτάνει στην χώρα μας από τον επόμενο μήνα και το νέο Megane τον Σεπτέμβριο, η Renault επανέρχεται δριμύτερη σχεδόν σε όλα τα πεδία. Ακόμη και στα πολυχρηστικά που μπορεί να έχουν χάσει ελαφρώς έδαφος από τα crossover, αλλά πάντα θα δίνουν λύσεις με τους μεγάλους και πρακτικούς χώρους. Όπως το νέο Scenic με την crossover σχεδίαση που παρουσιάστηκε στην Γενεύη και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στις αγορές (δίχως να ξεχνάμε το επίσης «κροσοβεράτο» νέο Espace).

2016-renault-grand-scenic (17)Στην Grand εκδοχή του είναι ακόμη μεγαλύτερο σε όλες του τις διαστάσεις, ενώ μεγαλύτερη είναι και η απόσταση από το έδαφος δίνοντας έναν SUV αέρα. Στάνταρ είναι οι τροχοί 20 ιντσών, ενώ ο στάνταρ χώρος αποσκευών φτάνει τα 718 λίτρα (40 περισσότερα από το απερχόμενο μοντέλο). Η γκάμα των κινητήρων θα είναι ίδια με του βασικού Scenic και θα ξεκινά από την βασική 1.2 TCe μέχρι την TCe 130, ενώ από πλευράς diesel θα υπάρχουν οι εκδόσεις 1.5 dCi 110 και 1.6 dCi 130 (οι πετρελαίου θα συνδυάζονται και με αυτόματο EDC κιβώτιο), καθώς και μια ήπια υβριδική (Hybrid Assist) με 110 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!