ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γεύση από το νέο Fast & Furious [vid]

Οι υπεύθυνοι παραγωγής της διάσημης χολιγουντιανής ταινίας φροντίζουν να διατηρούν την αγωνία δίνοντας στην δημοσιότητα και ένα νέο τρέιλερ…

fast 8 (1)Στο παραπάνω τρέιλερ θα δείτε ένα μέρος από το Fast&Furious 8 με τα γυρίσματα να έχουν γίνει στην Ισλανδία. Σύμφωνα με τον Vin Diesel το Fast 8 θα έχει ακόμη περισσότερο αυτοκίνητο και αγωνιστική χροιά, διότι όταν οι χαρακτήρες έγιναν από street racers διεθνείς κακοποιοί είχα χαθεί το βασικό στοιχείο της ταινίας.

fast 8 (2)Όσον αφορά τους χαρακτήρες, οι Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese, Chris “Ludacris” Birdges, Elsa Pataky και Lucas Black θα συμπρωταγωνιστήσουν με τους Jason Statham, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Scott Eastwood και Charlize Theron – η τελευταία στον ρόο της «κακιάς» Cipher. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ακόμη τρέιλερ για το Fast 8 που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιου του 2017.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!