ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα αυτοκίνητα και οι ατάκες του Μοχάμεντ Άλι [vid]

Ένας από τους διασημότερους αθλητές του πλανήτη έφυγε αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία πορεία και πολλές ατάκες γύρω από την πολιτική και την θρησκεία…

MUHAMMAD-ALI-1Ο Μοχάμεντ Άλι είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τα αυτοκίνητα, ενώ είχε δεχτεί αρκετά ως δώρο. Όπως για παράδειγμα τη χρυσό-διαμαντοστολισμένη Mercedes 220S, την οποία την είχε παραγγείλει μια βασιλική οικογένεια από τον Κόλπο. Ο αρχηγός της φαμίλιας ήταν θαυμαστής του μεγάλου πυγμάχου και έτσι του την χάρισε. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές μόλις εμπνευσμένες ατάκες του μεγάλου Μοχάμεντ Άλι…

  • «Δεν θα μου λείψει η πυγμαχία. Εγώ θα λείψω στην πυγμαχία».
  • «Το Κάσιους Κλέι είναι το όνομα σκλάβου. Δεν το διάλεξα και δεν το θέλω. Είμαι ο Μοχάμεντ Άλι, ένα ελεύθερο όνομα και θέλω ο κόσμος να μιλά για μένα με το όνομα αυτό».
  • «Είναι δύσκολο να είσαι ταπεινός, όταν είναι κανείς τόσο σπουδαίος όσο είμαι εγώ».
  • «Είμαι η Αμερική. Είμαι το κομμάτι της που δεν θα αναγνωρίσετε, αλλά θα το μάθετε. Μαύρος, με αυτοπεποίθηση, με θράσος. Το δικό μου όνομα, όχι το δικό σας. Η δική μου θρησκεία, όχι η δική σας. Καλύτερα να με συνηθίσετε».
  • «Πέτα σαν πεταλούδα, τσίμπα σαν μέλισσα».
  • «Είδα τον Τζορτζ Φόρμαν να μάχεται με τη σκιά του. Και η σκιά του νίκησε».
  • «Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν αυτό που έχουν, μέχρι να το χάσουν. Όπως ο πρόεδρος Κένεντι, δεν υπήρχε άλλος σαν αυτόν. Όπως οι Beatles, δεν θα υπάρξει ποτέ κάποιος σαν αυτούς. Όπως ο άνθρωπος μου, ο Έλβις Πρίσλεϊ. Ήμουν ο Έλβις του μποξ».
  • «Ο Φρέζιερ είναι τόσο άσχημος που θα έπρεπε να δωρίσει το πρόσωπό του στο Γραφείο Άγριας Ζωής των ΗΠΑ»

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!