NEA

H Toyota κατοχύρωσε το Supra και για την Ευρώπη

Toyota-FT-1_Graphite_Concept-2014-1600-07

Οι φήμες εντείνονται γύρω από το νέο σπορ μοντέλο της Toyota που πιθανότατα θα ονομάζεται Supra, σύμφωνα με το SupraMKV.com που αποκαλύπτει πως κατοχυρώθηκε και η σχετική ονομασία και για την Ευρώπη…

Toyota-FT-1_Graphite_Concept-2014-1600-04Πολλά και διάφορα έχουν γραφτεί γύρω από τα σπορ μοντέλα που θα κατασκευάσουν από κοινού οι BMW και Toyota και που θα τα δούμε στους δρόμους από το 2018. Για την BMW η επικρατέστερη ονομασία είναι η Z5, ενώ μετά την κατοχύρωση της ονομασίας Supra στην Ευρώπη δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης. Σχεδιαστικά, η νέα Supra θα υιοθετεί στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο FT-1.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η συμπαραγωγή θα ξεκινήσει το 2018 στο εργοστάσια της Magna Steyr στην Αυστρία με στόχο τις 60.000 μονάδες το χρόνο. Φωτογραφίες παπαράτσι έχουν τραβήξει την Z5 με υφασμάτινη οροφή, σίγουρα θα υπάρξει και hard-top, πιθανώς και τετρακίνητες εκδόσεις (πέρα από τις πισωκίνητες), ενώ και τα μένει να δούμε αν τα μηχανικά σύνολα της BMW θα συνδυαστούν με υβριδικό hardware της Toyota.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!