NEA

Στο εσωτερικό του Toyota C-HR [vid]

Το κόμπακτ SUV της ιαπωνικής μάρκας θα ξεκινήσει να πωλείται από τα τέλη του χρόνου και στην Ελλάδα…

Toyota-C-HR-2017-1000 (12)To C-HR είχε κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο και μετά από αρκετούς μήνες η Toyota μας αποκαλύπτει το εσωτερικό του. Το οποίο συνάδει με το μοτίβο «Sensual Tech» ακολουθώντας μία πιο high-tech άποψη με κυρίαρχο στοιχείο την υπερυψωμένη οθόνη αφής 8’’ που συνδυάζεται με το νέο σύστημα πολυμέσων Touch 2. Η Toyota κάνει ιδιαίτερο λόγο για το ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας που περιλαμβάνει αυτόνομη πέδηση, αναγνώριση πεζών, σημάτων κυκλοφορίας, προειδοποίηση αλλαγής ζώνης κυκλοφορίας κ.α.

Toyota-C-HR-2017-1000 (14)Στις φωτογραφίες βλέπουμε το ταμπλό της hybrid έκδοσης (με το σύστημα του νέου Prius) με τα χωστά αναλογικά όργανα, τον σχετικά κοντόχοντρο επιλογέα και μία μπλε ρίγα να διατρέχει περιμετρικά τα πάνω μέρος έως και τις πόρτες, ενώ στις πλούσιες εκδόσεις θα υπάρχει ηχοσύστημα της JBL με εννέα ηχεία. Προφανώς, η λογική συντρέχει περισσότερο με την ιαπωνική, ο διάκοσμος είναι ο κλασικός σκούρος που συναντάμε και στα υπόλοιπα Toyota, ενώ η θέση της οθόνης κάπως ξενίζει αφού μοιάζει σα να παρεμβάλλεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Toyota-C-HR-2017-1000 (16)Υπενθυμίζεται πως το C-HR έχει μήκος 4,36 μέτρα, στην υβριδική του εκδοχή αποδίδει 122 άλογα με εκπομπή CO2 στα 85 γρ./χλμ., ενώ η turbo έκδοση στα 1.200 κ.εκ. (πρώτο πεδίο εφαρμογής στο Auris) αποδίδει 116 άλογα με εκπομπή 128 γρ./χλμ. και μέση κατανάλωση στα 5,7 λτ./100 χλμ. Μαζί με τις φωτογραφίες του εσωτερικού, η Toyota έδωσε στην δημοσιότητα και μερικές επιπέον για το C-HR.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!